fb_img_1470250406667
كتبت : مني_صقر

 

اصدر محافظ الدقهليه قرار باغلاق جميع مراكز الدروس الخصوصية بنطاق المحافظه واستبدالها بمجموعات تقوية.كما منح صلاحيات لرؤساء الوحدات المحليه للتعامل واغلاقها فورا.وتفعيل الضبطية القضائيه تجاه اى مدرس يعطي دروس خصوصيه ووصف العاملين علي الدروس الخصوصيه بالسوس الذى ينخر في القاعده الاساسيه للتعليم

6 COMMENTS

  1. سمعنا الكلام ده كتير ومفيش اى رد فعل أو محاسبة فعالة من المسئولين مع المتسببين بل بإيداع الموضوع سوء

    • انت بتتكلم فيه ايه حل الأول ازمه المدارس وبعدين اتكلم

  2. سيادتك حل مشكلة المدارس الاول… مدرسة. ولادي الفصل فيها اكتر من 100 طااالب … حل المشكله الاول وبعدين اصدر الفرمان… بدل ما اراضي المنصوره عماله تتباع للمستثمرين بتراب الفلوس يعملوا عليها مجمعات سكنيه ابنوا عليها مدارس ياهمج…. ارض مضرب الرز اللي اشترتها العلا سيتي كانت تتعمل مجمع مدارس وغيرها اراضي كتيييييييير… بس للأسف كل المسؤلين اللي بيجوا مش هاممهم مصلحة البلد

  3. سيادتك حل مشكلة المدارس الاول… مدرسة. ولادي الفصل فيها اكتر من 100 طااالب … حل المشكله الاول وبعدين اصدر الفرمان… بدل ما اراضي المنصوره عماله تتباع للمستثمرين بتراب الفلوس يعملوا عليها مجمعات سكنيه ابنوا عليها مدارس ياهمج…. ارض مضرب الرز اللي اشترتها العلا سيتي كانت تتعمل مجمع مدارس وغيرها اراضي كتيييييييير… بس ..للأسف كل المسؤلين اللي بيجوا مش هاممهم مصلحة البلد

  4. أتمنى التفكير فى بناء مجمع مدارس فى عزبة الصفيح لأنها أصبحت منطقة سكنية مفتقرة لمدرسة واحدة وشكرا

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here